Praktisk

Hvornår: Fredag den 27.Februar kl 20.00 – Lørdag den 28.Februar kl. 23.00

Hvor: Aalborg Kloster, Klosterjordet 1, 9000 Aalborg. Vi mødes dog i TRoAs lokaler fredag.

Pris: 400 DKK. TRoA medlemmer får 50 DKK i rabat.

Deltagerantal: 40 personer

Tilmeldingsfrist: Mandag d. 19. januar.

Aldersgrænse: 16 år og opefter.

Mad og drikke: Mad og drikke lørdag er inklusiv i prisen hvoraf morgenmaden spises udenfor spillet og de øvrige måltider som en del af spillet. Der tilgår nærmere madplan som en del af deltagermaterialet. Du skal selv sørge for mad fredag.

Overnatning: Der er mulighed for overnatning enten i TRoA eller privat natten mellem fredag og lørdag og tilsvarende natten mellem lørdag og søndag. Det arrangeres nærmere efter tilmelding.

Tidsplan: Selve scenariet spilles fra kl. 09.30 til 22.00 lørdag. Fredag aften fra kl. 20 og frem bruges til koordinering og det er obligatorisk at deltage. Efter spilstop kl. 22 er der oprydning og derefter mulighed for øl og efterfølgende overnatning i TRoA.

Kontakt: Generelle spørgsmål som kan have manges interesse kan skrives på vores facebookgruppe. Spørgsmål til ens cirkel/rolle eller andet, der ikke har interesse for andre kan stilles pr. mail på konklavet@troa.dk.

Budget: Vores budget ses herunder baseret på en indtægt på 15.000 DKK.

budget


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/troa.dk/konklavet.troa.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399