Setting

Vi befinder i Warhammer-settingen år 2515.

Den Røde Ørns Orden

Den Røde Ørns Orden – som bærer den fulde titel Den Røde Ørns Mest Hellige og Yderst Velsignede Orden – er en ridderorden i Kejserriget. Insignia er en rød to-hovedet ørn på hvid baggrund.

Den Røde Ørns Orden blev stiftet af Wulfrica Toppenheimer for snart 100 år siden som en militaristisk, sekulær ridderorden med formålet ”At bekæmpe de, der vil Kejserriget ondt”. Hun skænkede også sin faders gods i Drakwald, Hochland som ordensborg.

Den Røde Ørns Orden ledes til daglig af en Stormester og et Øversterådet bestående af Kapellan, Økonomus og Marsk. Hvert femte år holdes der Konklav hvor Stormester og Øversteråd er på valg og vigtige spørgsmål om ordenen behandles.

Ordensbrødrene er organiseret i cirkler under en Cirkelmester og er for det meste engageret i krige eller udrenselsesopgaver rundt omkring i Kejserriget.

For lidt over 10 år siden indlemmede man på forsøgsbasis nogle få medlemmer som ikke var soldater med det formål at bekæmpe ”fjenden i blandt os”. Officielt er det stadig en forsøgsordning, men den har nydt stor succes.

Hvor er vi nu…

For to måneder siden var det tid til det 22. Konklav. Langt det meste af ordenen var samlet og kun de der var for langt væk eller havde vigtige ærinder for, deltog ikke.

Da Konklavet var på sit højeste blev ordensborgen helt uventet angrebet af en horde af bæstmand ledet af Azrag der Weisse. På under en time var det ovre; ordensborgen var løbet over ende og alle nedkæmpet. Den Røde Ørns Orden var nu uden Stormester, Øversteråd, ordensborg, formue og under en tiendedel af dens medlemmer var tilbage.

Da det kom de overlevende ordensbrødre for øre, blev der hurtigt indkaldt til det 23. Konklav med obligatorisk deltagelse; Ordenen er mere presset end nogensinde før og der er brug for hurtige og rigtige beslutninger om hvad Den Røde Ørns Orden skal gøre hvis den skal have en chance for, at komme på fode igen. Hvor skal vi have ordensborg? Hvem skal være ny Stormester? Skal vi søge hævn over Azrag? Skal vi fokusere mere på ”fjenden iblandt os” end krig på åben mark?

Den Røde Ørns Orden er i krise. Men en krise kan også føre til påkrævet forandring og fornyelse. Det her er en helt unik mulighed for Kejserriget, for Den Røde Ørns Orden… og for dig.

Velkommen til det 23. Konklav.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/troa.dk/konklavet.troa.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399