Tilmelding

Hvis du ønsker at deltage i Konklavet kan du tilmelde dig på linket herunder. Der er et par ting du lige skal bemærke.

Hvis du ønsker at tage afsted med venner vil vi anbefale, at du skriver til os på forhånd på konklavet@troa.dk med en ønsket gruppestørrelse og så aftaler vi nærmere og sikrer, du ved hvilken cirkel I skal tilmelde jer. Cirklerne vil bestå af 4-7 personer. Hvis du ikke har en fast gruppe eller er frisk på at spille med nogle nye mennesker skal du bare tilmelde dig holdet “Giv mig en cirkel”.

Deltagerbetingelser

Ved deltagelse er du indforstået med at:

  • At Rollespilsforeningen TRoA og/eller arrangørgruppen ikke kan drages til ansvar for hverken fysiske, psykiske eller materielle skader, som du påfører dig selv, andre eller Klosteret.
  • TRoAs politik omkring euforiserende stoffer vil blive fulgt – du kan læse dem her.
  • Du accepterer at der til scenariet vil blive taget billeder og film, som arrangørgruppen har fuld råderet over, og dermed har mulighed for at publicere disse, bl.a. på hjemmeside eller benytte det til reklamemateriale, med mere. Det inkluderer også al billedmateriale du producerer som en del af din deltagelse.

Link til tilmeldingen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/troa.dk/konklavet.troa.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399